* Bestellingen worden in principe op maandag t/m vrijdag in behandeling genomen. Maar in mijn enthousiasme wil ik ook nog wel eens mail beantwoorden op zaterdag :-) .

* De naamslingers worden in overleg met mij naar jouw wensen gemaakt. Soms vraag ik dingen extra bij je na, zodat er geen vergissingen of onduidelijkheden zijn die leiden tot een ander resultaat. Ben je eenmaal akkoord en is de naamslinger klaar dan kan er niks meer veranderd worden.

* Er is veel mogelijk, zolang het maar past binnen het concept van de naamslingers. Als je een afbeelding wilt die je nog niet gezien hebt op de website kijk ik eerst of het mogelijk is om hem om te zetten naar een uitvoerbare variant.
Bekende merken (Nijntje e.d.) maak ik niet i.v.m. de rechten.

* Mini naamslingers voor op een couveuse krijgen voorrang. Ik schuif deze naamslingers zoveel mogelijk naar voren.
Geef bij je bestelling aan dat het gaat om een mini naamslinger voor een couveuse.

* De levertijd is een richtlijn. Hieraan kunnen geen rechten ontleent worden.

* Langdurige blootstelling aan direct zonlicht is niet goed voor het wolvilt. Dus hang zo’n leuke slinger niet langdurig voor een raam waar kei hard de zon op schijnt, hij verkleurd op den duur dan lelijk, en dat is zonde….

* Alle prijzen zijn inclusief BTW maar exclusief verzendkosten.

* Bestellingen worden zorgvuldig verpakt zodat de door jou bestelde artikelen goed bij jou aankomen.

* Alle leveringen vinden plaats op basis van vooruitbetaling. Dit kan via iDEAL of door overschrijving.
Wanneer je kiest voor overschrijving op mijn bankrekening staan alle betaalgegevens vermeld in de bevestigingsmail die je ontvangt na het plaatsen van je bestelling. (Dit geldt voor bestelling via de webshop.)
Heb je je bestelling via de mail geplaatst dan geef ik je de betalinggegevens door en kun je het bedrag handmatig overmaken.

* In de regel ga ik na ontvangst van betaling voor je aan de slag. Ik heb hier voor gekozen omdat het een paar keer is voorgekomen dat ik de naamslinger of al klaar had of een heel eind was en nooit een betaling heb ontvangen. Los van dat dit zonde is van mijn tijd en energie vind ik het ook niet fair naar klanten die ook op hun naamslinger wachten.

* Alle door jou bestelde artikelen (kant en klare vlaggenlijnen) worden tien dagen voor je gereserveerd. Heb ik na de tien dagen geen betaling van je ontvangen dan vervalt je bestelling en worden de door jou bestelde artikelen weer toegevoegd aan de winkelvoorraad.

* Als nadat je een bestelling hebt geplaatst de betaling binnen 10 dagen niet binnen is vervalt de bestelling.
Je bestelling vervalt ook als ik via de mail probeer te communiceren en ik 10 dagen niks van je hoor.
Uiteraard kan je altijd opnieuw een bestelling voor een naamslinger plaatsen.

* Omdat een naamslinger speciaal voor jou gemaakt wordt is het niet mogelijk hem te retourneren.

* Blanco vlaggenlijnen kunnen wel worden geretourneerd.
Laat me zo snel mogelijk weten als je (een deel van) je bestelling wilt retourneren. Doe dit binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Stuur na dit contact de artikelen of je complete bestelling binnen 14 dagen naar mij op, samen met een briefje met daarop het ordernummer en het rekeningnummer en naam van de rekeninghouder waarop het bedrag teruggestort moet worden.
De artikelen dienen in de originele verpakking te worden terug gestuurd en niet uit de verpakking gehaald te zijn.


* Het kan zijn dat de door jou bestelde artikelen om verzend-technische redenen in twee enveloppen verzonden worden. Zo past het nog mooi door de brievenbus. Beide enveloppen gaan tegelijk op de bus, maar het kan voorkomen dat je ze niet tegelijkertijd ontvangt. Dit hangt af van de goeie zin van de PostNL.

*Alle afbeeldingen en foto`s en gegevens betreffende afmetingen, kleuren, etc. gelden slechts bij benadering en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.
Zowel door het fotograferen van de producten als door de kleurweergave van de computer monitor, kunnen er kleurverschillen voorkomen. Ook kunnen er door verschillende verfbaden kleine kleurverschillen tussen wolvilt van dezelfde kleur.

* Alle persoonsgegevens die je verstrekt tijdens het plaatsen van je bestelling worden vanzelfsprekend niet doorgegeven aan derden en worden alleen gebruikt voor de afhandeling van je bestelling. Ook worden je gegevens niet gebruikt voor nieuwsbrieven en andere reclame uitingen. Deze worden alleen verzonden wanneer je je hier apart voor ingeschreven hebt.

* Alle afbeeldingen, teksten en wat je nog meer op deze site vindt zijn eigendom van Doejij Naamslingers. Het is niet toegestaan deze zonder uitdrukkelijke toestemming te gebruiken voor eigen doeleinden.

* Heb je nog vragen, opmerkingen of suggesties? Neem dan contact op, liefst via de mail: info@doejij.nl.
Ik check vaak mijn mail, dus een antwoord laat niet lang op zich wachten.

* Typefouten voorbehouden.

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

© 2018 - 2022 Doejij Naamslingers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel